Expositie Heather

Galerie Stark in kunst

Amersfoort

Dansende kandelaars in vaste collectie

 Galerie Stark is open op woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Zondag van 13.00 tot 17.00 uur

Bloemendalse Binnenpoort 12 • Amersfoort

033 – 4613230

Meer informatie: starkinkunst.nl

LICHT EN LEVEN

Schilderijen van Wiert Douglas,

met teksten van 

Peter de Bruijne

Peter de Bruijne en Wiert Douglas zijn al jaren bevriend en maakten samen veel publicaties voor diverse organisaties en bedrijven. Wiert schildert en illustreert, Peter schrijft en ontwerpt. Dit boek is ontstaan naar aanleiding van een serie schilderijen die Wiert heeft gemaakt op basis van Bijbelse onderwerpen. Als voormalig hoofdredacteur van Opwekking Magazine besloot Peter om de illustraties te gebruiken voor een serie tweeluiken. Hij schreef de teksten bij de illustraties. 

Dit schreef Otto de Bruijne over Licht & Leven: 

Wat een werveling van kleuren en woorden uit Tenach en Evangelie. Peter en Wiert leggen met dit prachtige boek hun liefde voor de Messias en Israël op een verrassende manier in onze handen. Je drinkt de beelden en de woorden in, het licht gaat aan.

 
Vleugels van Hoop

Schilderijen met inspirerende teksten van Heather Douglas

In Vleugels van Hoop verzamelde Heather troostende Bijbelteksten en voorzag ze van kleurrijke prenten. Het zijn getuigenissen van Gods liefde voor de mens, zijn volk Israël en de gelovigen uit de volkeren. Een bemoedigend boek vol levenslust van iemand die zelf Gods helende kracht heeft ervaren.

Het boekje kost € 12,50 (exclusief verzendkosten) en is te bestellen via het email blok in ‘Contact’